Banen en opdrachten

Traxion Associates

Traxion is voortdurend op zoek naar enthousiaste, gedreven IT security specialisten die op freelance basis onderdeel willen uitmaken van Traxion Associates

Traxion heeft het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan en investeert daarom in een duurzame relatie met mensen en organisaties. Freelancers die zich bij het netwerk van Traxion aansluiten genieten zowel van de vrijheid die het ondernemerschap biedt als ook van diverse voordelen door aangesloten te zijn bij een kennisorganisatie zoals Traxion. Als Associate kun je rekenen op heldere afspraken, deelname aan (interne) evenementen en Xpertsessies en acquisitiewerkzaamheden die Traxion deels overneemt. Daarbij word je in onderling overleg ingeschakeld voor projecten die aansluiten bij jouw ervaring, interesse en ambitie.

Traxion zoekt freelancers met een voorliefde voor innovatie. Heb je kennis van ons vakgebied en interesse om ook onderdeel uit te maken van ons netwerk?  Schrijf je dan vrijblijvend in! Wij nemen contact met je op voor een intakegesprek, zodat we snel kunnen schakelen wanneer wij een passende opdracht voor je hebben. Heb je vragen? Neem dan contact op met HR, telefoon 0418 - 65 3883 of stuur een e-mail naar jobs@traxion.com.

Je collega's
Evert

General Manager

Je collega's

John

Partner & Security Architect

Je collega's

Robin

Information Security Consultant

Je collega's

Michiel

Information Security Consultant

Je collega's

Alexander

Security Architect

Je collega's

Frank

Senior Consultant

Je collega's

Roger

Teamlead & Service Engineer

Je collega's

Direct inschrijven

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures en opdrachten.

© 2018 Traxion Sitemap Disclaimer Privacy
OTYS Recruitment Technology PXL Communicatie