Hey jij!

Net afgestudeerd? Proficiat! Je staat waarschijnlijk te popelen om je carrière te starten. Toch ervaren veel starters het gevoel dat ze nog onvoldoende kennis hebben onmiddellijk aan de slag te gaan. Daarvoor hebben wij het traineeship, zodat je in 2 maanden klaar bent voor de wereld van informatiebeveiliging.


Bij ons ben je aan het juiste adres

Geef je carrière een vliegende start door ons traineeship te volgen. Binnen 2 maanden leren we je de kneepjes van het vak en kan je aan de slag gaan als security of IAM specialist. Bekijk snel onze traineeship vacature en meldt je aan via ons formulier. Heb je vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch!


Dit is werken bij TraxionStage en afstuderen

We vinden kennis en ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je schoolcarrière. Daarom biedt Traxion jaarlijks meerdere stagemogelijkheden aan. Kijk gauw naar de mogelijkheden. 

Meewerkstage


Zit jij in het 3e jaar van je opleiding en heb je interesse in Informatiebeveiliging?
Bekijk dan hier hoe onze huidige stagiair(s) hun stage bij Traxion ervaren. 

Afstudeerstage


Ben jij bezig met de laatste loodjes van je opleiding en zoek je nog een afstudeerstage? Bekijk dan hier onze diverse afstudeeropdrachten.Ben jij benieuwd naar hoe Traxion samenwerkt met het onderwijs ? 

Traxion Netherlands
Koeweistraat 4d
4181 CD Waardenburg
Tel: +31 418 653883 
#werkenbijtraxion

Traxion Belgium
Generaal De Wittelaan 9
2800 Mechelen
Tel: +32 15 28 50 70

#werkenbijtraxion

SOLLICITATIEPROCEDURE

Arbeidsvoorwaarden

Volg Traxion online:

#werkenbijtraxion