Wij zoeken freelancers 

Word Traxion Associate


Wil je op de hoogte blijven van interessante opdrachten, onderdeel zijn van een community met security-specialisten en regelmatig seminars volgen? Sluit je aan als Traxion Associate.Dit zijn je voordelen als Traxion Associate

Wij doen je sales

Pitches, netwerkgesprekken en briefingssessies: het binnenhalen van een opdracht kost doorgaans veel tijd. Als Traxion Associate haal je mooie opdrachten binnen zonder lange offertetrajecten.

Kennisdeling

Als Traxion Associate krijg je toegang tot seminars en events. Ook ben je onderdeel van een community van andere experts waar kennis delen centraal staat. Via netwerkactiviteiten of gezamenlijke projecten, kom je met hen in contact.

Veelzijdige opdrachten

Als information security specialist hebben we bij Traxion een uiteenlopend portfolio aan klanten. De Associates uit onze freelancepool profiteren daarvan en krijgen toegang tot mooie en veelzijdige opdrachten.

Over Traxion

 Wij zijn een onafhankelijke specialist op het gebied van information security. Binnen de Benelux zijn we marktleider op het gebied van identity & access management, maar treden op het gehele vlak van information security op als kennis- en innovatiepartner voor onze klanten. Onze organisatie kijkt met een strategische en operationele blik door de ogen van opdrachtgevers. Op basis daarvan ontwikkelen we de beste oplossing, van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer.  

Traxion is op

zoek naar deze

associates

Traxion is op

zoek naar deze

associates

• Information Security Officer

• Technisch IAM Specialist

• NetIQ Specialist

• Ping Specialist

• Senior Pentesters

• Crypto Consultant


Onze associates over Traxion

Traxion Netherlands
Koeweistraat 4d
4181 CD Waardenburg
Tel: +31 418 653883 

Traxion Belgium
Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen
Tel: +32 15 28 50 70

SOLLICITATIEPROCEDURE

Arbeidsvoorwaarden

Volg Traxion online: