Stage bij Traxion?

Wij zijn Traxion. Partner in Information Security. Onze missie? De allermooiste enterprise organisaties van Nederland en België adviseren en helpen om hun informatie te beschermen. Vind jij dit ook een interessant vakgebied? Geef je dan nu op en ga stage lopen bij Traxion. Wie weet stroom je hierna wel door tot junior technical engineer of (business) consultant.Hoe nu verder?

Je volgt nu een Bachelor ICT of Master ICT opleiding en wilt je gaan oriënteren op een stage bij Traxion? Hoe nu verder? Geef ons een seintje en dan maken we een afspraak om de stage te bespreken. We lopen de verschillende stage mogelijkheden met je door en bekijken welke opdracht het beste aansluit op jouw ambitie, interesses en niet te vergeten de eisen van jouw opleiding. Iedereen tevreden? Dan stellen we een stagecontract op, die we gaan ondertekenen en spreken we een startdatum af.
Jouw eerste stap in de wereld van de informatie beveiliging.

Benieuwd naar de
Traxion
stage onderwerpen?


Of kom je werken bij Traxion?

 

Stage en afstuderen

We vinden kennis en ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je schoolcarrière. Daarom zorgen wij voor optimale begeleiding. Je krijgt een persoonlijke begeleider en kunt aan iedereen binnen Traxion  je vragen stellen.
We zijn 1 team en helpen je graag.

Meewerkstage


Zit jij in het 3e jaar van je opleiding en heb je interesse in Informatiebeveiliging?
Bekijk dan hier hoe onze huidige stagiair(s) hun stage bij Traxion ervaren. 

Afstudeerstage


Ben jij bezig met de laatste loodjes van je opleiding en zoek je nog een afstudeerstage? Bekijk dan hier onze diverse afstudeeropdrachten.


Wil je meer weten?
Je kunt je aanmelden via dit formulier. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail hrm.nl@traxion.com, telefonisch via 0418-653883of stuur ons een whatsapp naar 06-23923730.Als school een partnership aangaan met Traxion

Traxion Netherlands
Koeweistraat 4d
4181 CD Waardenburg
Tel: +31 418 653883 
#werkenbijtraxion

Traxion Belgium
Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen
Tel: +32 15 28 50 70

#werkenbijtraxion

SOLLICITATIEPROCEDURE

Arbeidsvoorwaarden

Volg Traxion online:

#werkenbijtraxion