Banen en opdrachten
Je collega's
Banen en opdrachten
Banen en opdrachten
Je collega's

Onze recruiters

Danielle Kaland - Recruiter Nederland

Gezelligheid, veel lachen, mensenmens, tweelingmama, chaotisch en hunter. Dit ben ik wel zo ongeveer. Binnen Traxion ben ik corporate recruiter. Ik ben al zo’n 10 jaar gelinked aan Traxion. Voorheen heb ik HR & Marketing gedaan en ben ik hier ook accountmanager geweest. Tsja.. als contact hebben met mensen je ding is maakt het ook niet zoveel uit in welke rol je dat doet. De organisatie daarentegen maakt mij wel uit. Vandaar al de lange connectie met Traxion.

Er heerst hier een hele fijne, informele, bijna familie cultuur. Iedereen is belangrijk en we hebben een duidelijk gezamenlijk doel en dat is zorgen dat de informatie van onze klanten goed beveiligd is. Het tweede doel is zorgen dat we dit met z’n allen op een gezellige, efficiente, work hard play hard manier doen waarbij veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van mensen. Past deze cultuur en hard werken mentaliteit ook bij jou, laat het mij dan even weten via danielle.kaland@traxion.com of 0418-653883, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Nicky van Holt - Recruiter Nederland en HR

Hoi! Ik ben Nicky, 28 jaar, wonend in ’s-Hertogenbosch en één van de 3 recruiters voor Traxion in Nederland. Ik ben sinds juli 2017 werkzaam bij Traxion en heb het hier erg naar mijn zin. Ik ben naast recruiter ook HR medewerker en zorg er voor dat het onze nieuwe en bestaande medewerkers aan niets ontbreekt. Ik sta opgesteld voor de medior en senior functies binnen de organisatie en ben dan ook altijd op zoek naar developers, technisch specialisten, business consultants, support engineers en security consultants.

Heb je een leuke vacature op deze website gezien of ben je benieuwd wat Traxion voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op via 0418-653883 of nicky.van.holt@traxion.com

Trishya Rubaij Bouman - Recruiter Nederland en HR

Ola! Mijn naam is Trishya Rubaij Bouman, 22 jaar en kom uit Veenendaal. Ik heb onlangs mijn studie Toegepaste Psychologie afgerond en ben sinds augustus 2017 werkzaam bij Traxion Nederland. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de HR en recruitment, in het bijzonder ben ik verantwoordelijk voor het aannemen en begeleiden van junioren en stagiaires. De zoektocht naar leuke potentiële collega’s maakt dat ik mijn functie ontzettend leuk vind!

Wil je ook onderdeel uit maken van het leuke team bij Traxion of wil je graag meer informatie ? Neem dan contact op via 0418 – 65 3883 of trishya.rubaij.bouman@traxion.com

Catherine Jacobs - Recruiter België

Rekruteren is eenvoudig: zorg ervoor dat de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats de juiste job uitvoert. Klaar. En toch ben ik na 20 jaar nog altijd even gebeten om dat klaar te spelen. Soms is het zo gepiept. Af en toe moet ik al mijn ervaring aan spreken – verzameld in Londen, Brussel en Mechelen als (interne) recruiter voor contracting of vaste betrekking. Jahaa … ik hou wel van een uitdaging. 

Werken bij Traxion is heerlijk schommelen tussen casual en professional. De jonge posse houdt de boel levendig, terwijl de seniors klaarstaan om hun ervaring te delen. Die veelheid inspireert: hier targets halen en thuis aan de rand van het bos genieten. Omringd door (live) muziek – vaak zelf gespeeld op mijn cello en piano – en drie levendige tieners. Perfect om geïntrigeerd te blijven in de drijfveren van gezonde ambitieuze mensen.

Ben je benieuwd geraakt en wil je meer weten? Neem dan contact met me op via catherine.jacobs@traxion.com of via +32 1528 5070.

© 2018 Traxion Sitemap Disclaimer Privacy
OTYS Recruitment Technology PXL Communicatie