Banen en opdrachten
Je collega's
Banen en opdrachten
Banen en opdrachten
Je collega's

Werkwijze

Traxion is specialist in informatiebeveiliging. Kandidaten die in opdracht van Traxion werken, zijn enthousiaste en gedreven technische professionals die op een hoog specialistisch niveau hun werk uitvoeren voor onze klanten. Het zijn teamspelers die continu op zoek zijn naar de beste oplossingen voor hun opdrachtgevers: oplossingen waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zij zijn communicatief vaardig, stellen zich flexibel op, weten op basis van relevante gegevens een goede probleemanalyse te maken en een degelijk oordeel te vormen. Kortom: Onze specialisten zijn top professionals in hun vakgebied. Traxion werkt samen met hoog opgeleide professionals voor zowel vaste als tijdelijke posities op het snijvlak van Business & IT.

Opname in ons bestand

Er zijn twee manieren om in ons bestand opgenomen te worden:

  1. Je kunt reageren op een vacature of opdracht. Onder elke vacature vindt je de mogelijkheid om direct te solliciteren. Geef hierbij aan waarom de vacature of opdracht jou aanspreekt en waarom je denkt dat jij daarvoor geschikt bent. 
  2. Een open inschrijving. Geef hierbij aan naar welke uitdaging je op zoek bent. Wij inventariseren vervolgens je opleiding, werkervaring, wensen en ambities. We zetten dit af tegen onze huidige openstaande vacatures en opdrachten en hetgeen we binnenkort verwachten.

Uiteraard kun je altijd vrijblijvend contact met een van onze recruiters opnemen.

Direct inschrijven

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures en opdrachten.

Je collega's
Evert

General Manager

Je collega's

John

Partner & Security Architect

Je collega's

Robin

Information Security Consultant

Je collega's

Michiel

Information Security Consultant

Je collega's

Alexander

Security Architect

Je collega's

Frank

Senior Consultant

Je collega's

Roger

Teamlead & Service Engineer

Je collega's

© 2018 Traxion Sitemap Disclaimer Privacy
OTYS Recruitment Technology PXL Communicatie