Je collega's

Agenda

It-in-Motion Avans Hogeschool in Breda - 29 mei 2018

Op 29 mei is Traxion aanwezig bij de vierde editie van IT-in-Motion op de Avans Hogeschool in Breda.
Het betreft een dag waar innovatieve ICT- organisaties en studenten luisteren naar 10 inspirerende sprekers over de meest recente ICT-ontwikkelingen.1 van die sprekers is onze manager Security, Eric IJpelaar.
Hij vertelt meer over Security; Terug naar af via een simpele kijk op Informatie-beveiliging en IT beveiliging.

Privacy Seminar Mexon Technology en Traxion 24 mei 2018

Op 24 mei organiseren Traxion en Mexon Technology opnieuw een seminar over Privacy. Bent u al helemaal klaar voor de nieuwe wetgeving? Kijk met ons of u compleet in control bent of dat er misschien nog een paar puntjes op de i gezet moeten worden. U kunt zich inschrijven voor dit gratis seminar in Waardenburg via https://bit.ly/2r32xx3

Netwerkevenement ICT & Media Platform 2 februari 2018

Vrijdag 2 februari is Traxion aanwezig bij het Netwerkevenement ICT & Media Platform op de Avans Hogeschool in Tilburg. Bij dit event komt het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs bij elkaar. De middag zal gevuld zijn met inhoudelijke sessies over verschillende onderwerpen, zoals 'internet of things', big data en de toekomst van digitale communicatie. Ben jij ook geïnteresseerd in deze onderwerpen? Wellicht spreken we elkaar op het event!

Gastcollege Hogeschool Utrecht 30 november 2017

Donderdag 30 november verzorgd Traxion een gastcollege aan studenten van de Hogeschool Utrecht. In anderhalf uur krijgen studenten informatie over basic ontwikkelingen in de IT – industrie, authenticatie met access management, encryptie-diensten en de meerwaarde ervan. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden m.b.t. gastcolleges? Neem dan contact op voor meer informatie.

Bedrijvenmarkt Hogeschool Utrecht op 24 november 2017

Op vrijdag 24 november stond Traxion op de bedrijvenmarkt van de Hogeschool Utrecht. Potentiële stagiaires en afstudeerders komen hier samen met bedrijven om te oriënteren op leuke en leerzame stageplekken. Studenten van de volgende opleidingen waren aanwezig:

• Business IT and Management;
• Software and Information Engineering;
• System and Network Engineering;
• Technische informatica;

Traxion heeft veel geïnteresseerde studenten gesproken die graag aan de slag willen met informatie beveiliging. Heeft dit jouw interesse ook gewekt? Kijk dan op www.werkenbijtraxion.com en klik op (afstudeer)opdrachten voor meer informatie.

Ontwikkelingsmogelijkheden Universiteit van Tilburg op 23 november 2017

Op donderdag 23 november heeft Traxion een presentatie gegeven aan Msc. Information Management studenten over de ontwikkelingsmogelijkheden bij Traxion. Tijdens deze presentatie werd ingegaan op de vele stagemogelijkheden en het traineeship. Het traineeship is learning-on-the-job: kennis vergaren door theorie en de praktijk. Onze Business Consultant Sven heeft zijn ervaring over het traineeship en zijn ‘career prospects’ gedeeld met de enthousiaste studenten! Het was een leuke middag waarin connecten ‘key’ was.

Workshop Gehackt en wat nu? 12 mei 2017

Workshop Gehackt en wat nu?


Op 12 mei organiseert Traxion in Waardenburg de ‘achterstevoren workshop Gehackt’.
Met een aantal key spelers uit IT en business domein gaan we na wat er moet gebeuren als er een hack in uw organisatie ontdekt is. Wat moet u doen om het sein “All Clear” te geven? Wie mag dat sein geven? Op welke voorwaarden gaat u dat geven?
We zullen samen met u onderzoeken hoe het staat met uw certificaten en encryptiesleutel management. Een ander belangrijk punt is het beheer van accounts. Als er een hack plaatsgevonden heeft, is inzicht wie privileged rechten heeft van groot belang. In deze workshop kijken we o.a naar deze drie elementen: PKI, privileged accounts en netwerk monitoring. Deze, tezamen met een aantal andere elementen, geven namelijk inzicht in welke preventieve en detectieve maatregelen u moet nemen. En om dan met zekerheid het signaal “All clear” te kunnen geven. Als u dit in een korte tijd kunt realiseren dan bent u 100% cyber resilient. Zou het zo kunnen zijn dat u dan ook de juiste maatregelen inregelt die nodig zijn om incidenten te voorkomen?

Programma:
12.00 uur Inloop en Lunch
13.00 uur Aanvang workshop
15.00 uur Aanvang Borrel en napraten

Locatie:
Traxion, Koeweistraat 4b in Waardenburg (buurt van Zaltbommel) aan de A2.

Meldt u z.s.m. aan 0418-653883 of sales.nl@traxion.com

Workshop gemist? Bel of mail ons in voor een nieuwe datum.

Identity and Access Management Congres 18 mei 2017

Thema: De impact van de digitale transformatie


Identity and Access Management zorgt ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste middelen op het juiste moment om de juiste redenen. Een goede IAM oplossing is gebruiksvriendelijk, compliant, veilig en levert kostenbesparingen op. De digitale transformatie, die als doel heeft om toegevoegde waarde te creëren voor zowel de interne als externe klanten, heeft impact op de Identity & Access Management oplossingen die organisaties gebruiken.


 

Cyber Security Conferency Belgium 30 mei 2017

Surviving the Internet of Threats.

Traxion was partner bij dit congres in Affligem-Essene in België waar werd gekeken naar de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Cybersecurity: de opkomst van Internet of Threats. Hoe beschermt u uw kostbare data en andere zaken in die context. Voor organisaties is het niet langer de vraag óf maar wanneer ze zullen worden gehackt of wannéér een (cyber)incident gemanaged moet worden. Het  “nieuwe normaal” verschuift naar “Veronderstel dat u al gehackt bent”…  Wanneer en hoe ontdekt u dat? Wanneer kunt u weer het sein “Brand meester” geven?

Traxion deelt graag haar visie en kennis op dit vlak met u. Neem contact met ons op als u meer informative wenst T 0032 (0)1528 5070.

Cyber Security Congres 22 november 2017

Op 22 november is Traxion vertegenwoordigd op het Cyber Security congres in het World Trade Center Rotterdam. Experts uit de industrie, ervaringsdeskundigen en security professionals delen op dit congres ervaringen met u en met elkaar. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

 • Met welke dreigingen u rekening moet houden, nu en in de toekomst en hoe u zich hiertegen kunt wapenen
 • Hoe u kunt voldoen aan de AVG / GDPR en hoe u dit organiseert binnen uw organisatie
 • Hoe u een ransomware op uw organisatie signaleert en mitigeert aanval en hoe u de schade minimaliseert
 • Hoe u bewustzijn creëert binnen uw organisatie
 • Wat de risico’s zijn die samenhangen met belangrijke ICT trends zoals Agile development, Cloud computing, IOT, Digital Transformation etc.

Geïnteresseerd? Graag komen wij met u in contact tijdens dit congres. U kunt zich aanmelden op https://cyber-security.heliview.nl/aanmelden-als-relatie-van-een-van-de-partners/?pk=vip&relationcode=20114/07

Identity & Access Management Belgium 21 november 2017

Controlling access management is a cornerstone for any organization, be it from a business or compliance perspective. Do we understand IAM already fully? Does your organization have a full and mature IAM-strategy? What does IAM mean in the cloud? Traxion will be represented at this conference, we hope to meet you there and discuss possible solutions for your organisation.
The Identity & Access Management Belgium 2107 takes place in Affligem (BE). This year’s core subjects:

 • Authentication-strategies and -solutions
 • Authorisation management (RBAC vs ABAC)
 • Web- and APII-Authorisation enforcement
 • Priviliged Access Management
 • Federation strategies and solutions
 • Cloud Access Security Bokers
 • Logging and Audit Trailing
 • Compliance management & monitoring

Why should you attend…
…as CIO:  eIdentity and access control are the foundation of your IT-landscape.  Access by employees, partners,  customer is vital. So keeping up-to-date on the latest trends in the area is also vital.

…as CISO: GDPR is just one of the topics which require solid access control throughout your organisation’s landscape. The solutions at hand / the key trends are vital to be aware of.

…as IT-architect: as an IT architect you need to embed eIdentity, eAuthentication and access controls into your organisation’s IT-landscape. You can only do this with a thorough understanding of the technologies/solutions and the related trends.

…as auditors/program manager:  understanding what is possible in this area and how it can be used in projects, in the area of compliance is key for you. Hence it is highly recommended to get a direct view on what is happening in this area.

Read more about the programme iam.heliview.be. For free registration https://iam.heliview.be/aanmelden/?relationcode=21330/01

Infosecurity Congres 1 en 2 november 2017

Op 1 en 2 november is Traxion te vinden op het congres Infosecurity.nl , een belangrijke vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security. Wilt u weten wat Traxion op dit gebied kan betekenen, bezoek ons dan op Stand B130. Gratis tickets via infosecurity.nl/registeren

23 maart 2016 IDM Europe Congres

Traxion zal met een stand vertegenwoordigd zijn op het IDM Europe congres in Amsterdam. Veel gastsprekers geven hun visie op de laatste ontwikkelingen, trends en technologieën op het gebied van Identity en Access Management.

17 februari 2016 Congres IT & Information Security

Traxion zal vertegenwoordigd zijn op het door Heliview georganiseerde IT & Information Security congres. Meer informatie volgt.

26 november/3 december 2015 Roundtable onderwijs

Traxion organiseert wederom een Roundtable met IT-Security verantwoordelijken uit grote onderwijsinstellingen. Er zal gediscussieerd worden over actuele zaken die branchebreed spelen.

17 november 2015 Congres Cyber Security

Maak kennis met Traxion op 17 november bij het door Heliview georganiseerde Congres Cyber Security in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Peter Rietveld van Traxion zal hier een van de breakout-sessies verzorgen over Security Monitoring en Preventie. Titel is: “Cyber War en de Balkanisering van het Internet”.
Internet is een product van de globalisering en de optimistische jaren ’90. Zonder overheden en zonder rekening te houden met grenzen. De natiestaat is bezig met een snelle comeback; dit heeft de digitale werkelijk al ingrijpend veranderd en dat gaat nog verder. Internationale bedrijven zijn het slagveld geworden. Wat moeten organisaties doen met deze ontwikkelingen?

Eén van de hoofdsprekers op het congres is Sarah Harrison, journaliste van WikiLeaks en expert rondom crisismanagement bij datalekken. Harrison geldt binnen WikiLeaks als dé expert op het gebied van de effecten op organisaties bij het lekken of ontvreemden van kritische bedrijfsinformatie.

Wij hopen u op dit event te ontmoeten bij onze stand.

22 mei 2015 Lezing en Workshop “Cyberwargame”

Diederik Perk zal namens Traxion een plenaire lezing en workshopsessie “Cyberwargame” verzorgen bij de Hogeschool van Amsterdam. Onderwerp van het congres is “De rol van Nederland binnen de internationale veiligheid”.

18 juni 2015 Event ‘Cloud Strategies’ Okta, Traxion & IAM4Cloud

IAM4Cloud/Traxion zal samen met Okta vertegenwoordigd zijn op het managementevent ‘Cloud Strategies’. Eric IJpelaar van DSM zal hier een lezing geven over het proces dat DSM samen met Traxion doorlopen heeft.

26 mei 2015 Themasessie 'Leren van de laatste grote hacks'

Op dinsdag 26 mei organiseert Traxion in samenwerking met het Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB) de themasessie 'Leren van de laatste grote hacks'.

Traxion consultant Peter Rietveld zal een lezing geven over 'De Top 10 hacks van 2014'. Voor meer informatie over het programma, de locatie en inschrijven houd je deze website in de gaten!

September 2015 Traxion seminar: Information Protection in a mobile world

Traxion zal in samenwerking met partners Microsoft en Watchful een seminar over veilig omgaan met bedrijfsinformatie door toepassing van classificatie en versleuteling organiseren. Microsoft Enterprise Mobility Suite en Watchful software Rightswatch zullen aan de orde komen. Aan de hand van een demo zal Traxion laten zien hoe integratie en uitrol van beide producten plaatsvindt.

21 mei 2015 Heliview Identity & Access Management Beurs

 

Traxion zal met een stand vertegenwoordigd zijn op het congres voor Identity & Access Management op 21 mei 2015 in Papendal in Arnhem. Op www.iam.heliview.nl leest u meer over de lezingen uit het programma en is aanmelding mogelijk. Top keynote is van Gartner – IAM Horror Stories. Tijdens een interactieve sessie wordt onderzocht waar we staan met IAM in Nederland. Vergeet vooral ook niet onze collega's bij de stand van Traxion te bezoeken!

Onze klanten en partners
Je collega's
Evert

General Manager

Je collega's

John

Partner & Security Architect

Je collega's

Robin

Information Security Consultant

Je collega's

Michiel

Information Security Consultant

Je collega's

Alexander

Security Architect

Je collega's

Frank

Senior Consultant

Je collega's

Roger

Teamlead & Service Engineer

Je collega's

© 2018 Traxion Sitemap Disclaimer Privacy
OTYS Recruitment Technology PXL Communicatie