Banen en opdrachten

Werken bij Traxion

Fluitend naar je werk, bijdragen aan innovatieve security oplossingen bij top 200 organisaties, borrelen. Dat is werken bij Traxion.

Traxion profileert zich als Partner in Information Security op de securitymarkt in de BeNeLux, met een vestiging in zowel Nederland als België. Na de oprichting in het jaar 2000 is Traxion gecontroleerd gegroeid en telt het team nu ruim vijftig gedreven security specialisten. De oprichters beschikken over een aantal decennia aan ervaring in de IT en security markt en zijn regelmatig met andere Traxion collega's bij klantprojecten te vinden.

Traxion gelooft in kennis

Opgedaan door jarenlange ervaring, voortdurend onderhouden en overgedragen in specialistische trainingen en altijd met het oog op toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen. Traxion gelooft in kennis. Daarom worden er maandelijks meetings gehouden waarbij alle collega's bij elkaar komen, (interne) mededelingen worden gedaan en er interactief presentaties, demo's en klantverhalen worden gedeeld. 

"Jezelf ontwikkelen is bij Traxion méér dan een arbeidsvoorwaarde, het is een 'must' ". Eenmaal aan boord bij Traxion wordt van jou verwacht dat je initiatief neemt met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling. We bespreken samen je wensen en ambities en stellen een passend programma samen van individuele en klassikale trainingen, zelfstudie en Traxion Academy met aandacht voor het ontwikkelen van je competenties en vaardigheden. 

Traxion gelooft in innovatie

Traxion wil de specialistische partner voor het beheersen van informatie zijn en blijven. Dat betekent dat Traxion voortdurend voorop moet lopen in de ontwikkelingen in de securitymarkt. Daar horen medewerkers bij die zich ook voortdurend willen blijven ontwikkelen: iedereen maakt het verschil. Een apart initiatief binnen Traxion is Thought Leadership: initiatiefnemende collega's die elk op hun eigen expertise gebied binnen information security de laatste ontwikkelingen volgen en kennis uitbreiden en delen.

Traxion gelooft in gezelligheid

Het merendeel van onze collega's is vaak buiten de Traxion kantoren te vinden door aanwezigheid bij klanten en de mogelijkheden die Traxion biedt rondom Het Nieuwe Werken. Om elkaar te blijven zien en bij te praten organiseert Traxion met regelmaat evenementen, bijvoorbeeld stapavonden, een ski- of zeilweekend, de Traxion BBQ en de jaarlijkse familiedag waarop alle collega's met hun gezin worden uitgenodigd om een dagje weg te gaan.

Direct inschrijven

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures en opdrachten.

Je collega's
Evert

General Manager

Je collega's

John

Partner & Security Architect

Je collega's

Robin

Information Security Consultant

Je collega's

Michiel

Information Security Consultant

Je collega's

Alexander

Security Architect

Je collega's

Frank

Senior Consultant

Je collega's

Roger

Teamlead & Service Engineer

Je collega's

© 2018 Traxion Sitemap Disclaimer Privacy
OTYS Recruitment Technology PXL Communicatie